Let it Outрусский
English


Let It Out on projekti, joka yhdistää nuoret joihin on vaikuttanut vankeusrangaistus Venäjällä ja Suomessa. Nuorten tekevät esim. taiteenvaihtoa, lyriikat, ja lyhyt videot, tuottavat työpajassa taiteilijoiden ja muusikoiden kanssa. Tämä taiteenvaihto helpottuu käyttämällä esim. rap biisin sävellys ja kääntämis tekniikat ja tuloksena voisi olla yhteisten multimedia teosten ja taiteen ja suunnittelun objekteja.


Etsimme parhaillaan uusia nuoria ryhmiä Suomesta ja Venäjältä tekemään yhteistyötä kanssamme. Ottakaa yhteyttä jos haluatte osallistua projektiin. Sähköpostia prisonspace(@)outlook.com.


Hankkeen tekijät:
Anastasia Artemeva vetää Vankila ulkona -hanketta. Hanke kehittää yhteistyötä sekä vankiloissa että liittyen vankiloihin ja tutkii yhteiskunnan suhtautumista vankeihin.

Arlene Tucker on Translation is Dialogue -hankkeen ideoija. Hankkeen taustalla on ajatus pedagogisesta lähestymistavasta taiteen tekemisessä. Prosessi auttaa tiedostamaan, kuinka voimme kommunikoida luovasti ja rakentaa ymmärrystä ihmisten välillä.

Räppäri Sonny Elinkautinen Black tuntee vankilaelämän. Vuosien tuomion istuttuaan hän opettaa musiikkia nuorille Helsingin kaduilla sekä Suomen koulukodeissa ja nuorisovankiloissa.