PrisonSpace
Prison Space is a resource dedicated to possibilities of communication and support for people in prison through artistic practice. 

Prison Space - это ресурс, посвященный возможностям и способам коммуникации между людьми в тюрьме и за ее пределами с помощью творчества. 

Prison Space on resurssi omistettu jakaa mahdollisuuksia ja erilaisia tavallaa ihmisten kommunikoiminen vankilassa ja ulkona. 

︎︎


info(at)prisonspace.org
Supported by Kone Foundation
Read about our privacy policy

Let It Out!

Let It Out on projekti, joka yhdistää nuoret joihin on vaikuttanut vankeusrangaistus Venäjällä ja Suomessa. Nuorten tekevät esim. taiteenvaihtoa, lyriikat, ja lyhyt videot, tuottavat työpajassa taiteilijoiden ja muusikoiden kanssa. Tämä taiteenvaihto helpottuu käyttämällä esim. rap biisin sävellys ja kääntämis tekniikat ja tuloksena voisi olla yhteisten multimedia teosten ja taiteen ja suunnittelun objekteja.


Etsimme parhaillaan uusia nuoria ryhmiä Suomesta ja Venäjältä tekemään yhteistyötä kanssamme. Ottakaa yhteyttä jos haluatte osallistua projektiin. Sähköpostia prisonspace(@)outlook.com.


Hankkeen tekijät:
Anastasia Artemeva vetää Vankila ulkona -hanketta. Hanke kehittää yhteistyötä sekä vankiloissa että liittyen vankiloihin ja tutkii yhteiskunnan suhtautumista vankeihin.

Arlene Tucker on Translation is Dialogue -hankkeen ideoija. Hankkeen taustalla on ajatus pedagogisesta lähestymistavasta taiteen tekemisessä. Prosessi auttaa tiedostamaan, kuinka voimme kommunikoida luovasti ja rakentaa ymmärrystä ihmisten välillä.

Räppäri Sonny Elinkautinen Black tuntee vankilaelämän. Vuosien tuomion istuttuaan hän opettaa musiikkia nuorille Helsingin kaduilla sekä Suomen koulukodeissa ja nuorisovankiloissa.