Let it Outрусский
English


Let It Out - Anna Tulla on projekti, joka yhdistää nuoret Venäjällä ja Suomessa.

Etsimme valtion instituutioissa, kasvatuslaitoksissa ja nuorisovankiloissa olevia nuoria, jotka haluaisivat osallistua taide & musiikki projektiin - taidekirjeenvaihtoon samoissa olosuhteissa olevien venäläisten nuorten kanssa. Toivoisimme voivamme tulla tekemään työpajaa asiakkaidenne kanssa, ja näin avata taiteen vaihtamisen prosessi. Haluaisimme ryhmän koostuvan 13-18 vuotiaista nuorista. Voimme aloittaa milloin tahansa ja toivoisimme voivamme tavata työpajan merkeissä vähintään 5 kertaa, mieluiten kerran kahdessa viikossa. Näin ollen osallistujat molemmissa maissa voivat tutustua kirjeenvaihdon välityksellä.

Osallistuminen on ilmaista.  Puhumme suomea, venäjää ja englantia.

Nuorten tekevät esim. taiteenvaihtoa, lyriikat, ja lyhyt videot, tuottavat työpajassa taiteilijoiden ja muusikoiden kanssa. Tämä taiteenvaihto helpottuu käyttämällä esim. rap biisin sävellys ja kääntämis tekniikat ja tuloksena voisi olla yhteisten multimedia teosten ja taiteen ja suunnittelun objekteja. Lähetämme teokset ja saamme vastauksena teoksia heidän ikätovereiltaan Venäjältä. Lopulta pidämme näyttelyn sekä Venäjällä, että Suomessa.


Olemme itsenäinen projekti nimeltä Vankila Ulkona -  taiteilijat, muusikot ja opettajat, Arlene Tucker, Anastasia Artemeva ja Sonny Nyman. Olemme Koneen säätiön rahoittama. Meidän partneri Venäjällä on Moskovan valtion psykologian ja koulutuksen yliopisto.


Hankkeen tekijät:
Anastasia Artemeva vetää Vankila ulkona -hanketta. Hanke kehittää yhteistyötä sekä vankiloissa että liittyen vankiloihin ja tutkii yhteiskunnan suhtautumista vankeihin.

Arlene Tucker on Translation is Dialogue -hankkeen ideoija. Hankkeen taustalla on ajatus pedagogisesta lähestymistavasta taiteen tekemisessä. Prosessi auttaa tiedostamaan, kuinka voimme kommunikoida luovasti ja rakentaa ymmärrystä ihmisten välillä.

Räppäri Sonny Elinkautinen Black tuntee vankilaelämän. Vuosien tuomion istuttuaan hän opettaa musiikkia nuorille Helsingin kaduilla sekä Suomen koulukodeissa ja nuorisovankiloissa.

Etsimme parhaillaan uusia nuoria ryhmiä Suomesta ja Venäjältä tekemään yhteistyötä kanssamme. Ottakaa yhteyttä jos haluatte osallistua projektiin. Sähköpostia info@prisonspace.org