Tulkitaan vapaita käännöksiäEnglish
По-русски


Kuva: Oksana Krutickaya

SEURAAVA TAPAAMINEN: Online, together with The Justice Arts Coalition

ZOOM from 12:00 - 1:30 pm EST (9am California, 12pm NYC, 7pm Helsinki)

On June 11th we will make a translation of a work by Оксана Крутицкая (Oksana Krytickaya).

On June 18th we will have an open discussion about your translations with Оксана Крутицкая (Oksana Krytickaya).

On June 25th we will make a translation of a work from an artist who has exhibited with Free Translation. TBA.

On July 2nd we will have an open discussion about your translations with the artist of translated works on June 25th

PURCHASE TICKETS FOR THIS WORKSHOP SEQUENCE, AS WELL AS JAC'S OTHER CREATE + CONNECT EVENTS, AT THIS LINK: https://bit.ly/3cAW8iV


Tervetuloa meidän taiteen tekemisen sarjaan. Katsomme ja keskustelemme taiteellisista töistä, jotka ovat saapuneet eri puolilta maailmaa vastauksena vapaiden käännösten (Free Translation) avoimeen kutsuun. Teoksia ovat luoneet ihmiset, joihin on vaikuttanut vankeus, ja ne ovat olleet esillä MAA-tilassa marraskuussa 2018. Kolmetuntisen tapaamisen aikana tutustumme teoksiin ja kuulemme tarinoita niitä luoneilta ihmisiltä, joista monet ovat tälläkin hetkellä vankilassa. Tämän jälkeen teemme käännöksiä, vastauksia taideteoksille, ja lataamme ne verkkonäyttelyyn, jossa myös taiteilijat ja suurempi yleisö voivat osallistua dialogiin. 

Käännökset voivat olla visuaalisia, kirjallisia, kuunnelmia, valokuvia tai muita ilmaisumuotoja. Olet tervetullut tuomaan valitsemiasi materiaaleja – tai vain tuomaan itsesi.

Lisätietoa tapahtumasta meihin voit ottaa yhteyttä Anastasia Artemeva ja Arlene Tucker sähköpostilla osoitteeseen info(at)prisonspace.org.

https://freetranslation.prisonspace.org/