Prison Outside #2
21. - 23. marraskuuta 2018
Helsinki, FinlandEnglish
русский


Prison Outside #2 / Vankila ulkona #2 on vankila-aiheisia ja vankiloissa tehtyjä taideprojekteja käsittelevä monialainen tapahtuma, joka järjestetään PUBLICSissa ja Taidekoulu MAAssa Helsingissä 21. - 23. marraskuuta 2018. Ohjelmassa on esitelmiä, keskusteluja, elokuvaesityksiä ja työpajoja. Tapahtumaan tulee puhujia niin Suomesta, Venäjältä, Irlannista, Kanadasta, Yhdysvalloista kuin Belgiasta. Teemoina ovat esimerkiksi taiteen tekeminen vankilassa ja sen vaikutus kuntoutumiseen ja vangitsemisen taustojen ymmärtämiseen. Lisäksi keskustellaan siitä, miten taide tukee vuorovaikutusta eri alojen ihmisten välillä. Konferenssin aikana avataan myös Free Translation / Vapaa käännös -näyttely vankeutta käsittelevistä taiteellisista ja kirjallisista teoksista.Keskustelemaan ovat tervetulleita taiteilijat, tutkijat, opettajat, opiskelijat ja entiset vangit. Tapahtuman kielinä ovat englanti, suomi ja venäjä. Koko ohjelma on tulossa pian!

Ilmoittautuminen osoitteeseen info@prisonspace.org.
Venues

PUBLICS on nykytaiteen toimija ja kuratoriaalinen organisaatio, joka avaa Helsinkiin uuden taidealan erikoiskirjaston, lukuhuoneen ja tapahtumatilan. PUBLICS sijaitsee työväen historiasta ja entisestä teollisuuskeskittymästä tunnetussa Vallilassa, joka tänä päivänä kokoaa alueelle moninaisia kulttuurikeskittymiä, taiteilijoiden työtiloja ja akateemisia yhteisöjä.

lisää tietoa


Taidekoulu MAAssa voi opiskella nykytaiteilijan ammattiin valmistavalla päivälinjalla sekä avoimilla iltakursseilla. Taidekoulu MAA ohjaa opiskelijoitaan löytämään oman äänensä ja tapansa tehdä taidetta nykypäivän yhteiskunnassa. Opetus antaa hyvät valmiudet itseilmaisun kehittämiseksi sekä jo ammatissa oleville että nuorille opiskelijoille.

lisää tietoa